Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η μικροσκοπική Tinker Bell είναι μαχήτρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν γεννήθηκε πίστευαν όλοι πως δεν θα τα καταφέρει - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ένα από τα πιο μικρά αρνιά στον κόσμο θεωρείται η εικονιζόμενη Tinker Bell που γεννήθηκε πρόωρα, την περασμένη εβδομάδα, σε φάρμα στο Durham της Βρετανίας. Έχει βάρος 900 γραμμάρια και μέγεθος 25 εκατοστά και όταν γεννήθηκε δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Οι ιδιοκτήτες της την τάιζαν με μπιμπερό κάθε τρεις ώρες.

Ανήκει στο είδος Ouessant, το μικρότερο στον κόσμο.

«Περιμέναμε τέσσερις γέννες την επόμενη εβδομάδα αλλά ένα θηλυκό γέννησε πρόωρα», περιγράφει η ιδιοκτήτρια της φάρμας ‘Adventure Valley’ Janine Calzini στη Daily Mail. «Αγωνίστηκε και δυσκολεύτηκε για να γεννήσει, χρειάστηκε να τραβήξουμε το αρνάκι εμείς έξω. Αρχικά νόμιζα πως ήταν νεκρό, δεν κουνιόταν. Την έτριψα και τότε σιγά σιγά άνοιξε τα μάτια της. Κανονικά στέκονται στα πόδια τους μόλις γεννηθούν αλλά η Tinker Bell δεν σηκώθηκε. Δεν πιστεύαμε πως θα τα καταφέρει. Καλέσαμε κατευθείαν τον κτηνίατρο».

«Ήταν το μικρότερο νεογέννητο αρνί που έχω δει ποτέ», τονίζει και ο κτηνίατρος Henry Sheen. «Το ταΐσαμε με γαστρικό σωλήνα για να αποκτήσει τα απαραίτητα αντισώματα και να αρχίσει ο οργανισμός

Επειδή γεννήθηκε δύο εβδομάδες πρόωρα, η μαμά της δεν είχε κατεβάσει γάλα κι έτσι η οικογένεια ανέλαβε να την ταΐζει με μπιμπερό .

«Με την αγάπη και τη φροντίδα της 10χρονης κόρης μου Alessia και όλους τους υπόλοιπους, καταφέραμε να την κρατήσουμε στη ζωή», λέει η Calzini.

Δείτε τις φωτογραφίες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.