Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω… Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά την εξαγορά του WhatsApp από το Facebook, η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου έσπευσε να μας ενημερώσει πως τόσο το WhatsApp, όσο και το Facebook Messenger, θα παραμείνουν δύο ανεξάρτητες εφαρμογές.

Αυτό επιβεβαιώνουν και οι κινήσεις του Facebook, αφού μετά την προσθήκη των groups και της προώθησης μηνυμάτων, τώρα η εφαρμογή Messenger υποστηρίζει και τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ίντερνετ, ή αλλιώς λειτουργία VoIP.

Προηγουμένως, η λειτουργία των φωνητικών κλήσεων μέσω WiFi ή 3G/4G ήταν διαθέσιμη μονάχα για τους χρήστες στην Αμερική, αλλά μετά το update στις εφαρμογές του FB Messenger για Android και για iOS, η λειτουργία έγινε διαθέσιμη για όλους.



Στην παραπάνω εικόνα, βλέπετε αριστερά την οθόνη κλήσης στις Android συσκευές και δεξιά την οθόνη κλήσης στις iOS συσκευές.



Όπως αναφέρει το digitallife.gr, το WhatsApp αναμένεται σύντομα να αποκτήσει λειτουργία φωνητικών κλήσεων VoIP, και μάλιστα η παραπάνω εικόνα η οποία έχει διαρρεύσει και μοιάζει αρκετά στην αντίστοιχη του Facebook Messenger για iOS, μας αναφέρει πως δεν θα αργήσουμε να δούμε τη λειτουργία να ανακοινώνεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.