Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η νεογέννητη Chanel αγωνίζεται για τη ζωή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τη γέννα στο χειρουργείο - Δείτε τις φωτογραφίες.

Μια νέα ευκαιρία στη ζωή διεκδικεί η μικρή Chanel Murrish που μπήκε για πρώτη φορά στο χειρουργείο μόλις… λίγα λεπτά μετά τη γέννησή της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά πρόβλημα στην καρδιά. Η νεογέννητη υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και είναι προφανώς η νεότερη που υποβάλλεται σε μια τέτοια εγχείρηση, «ρεκόρ» που δύσκολα άλλος θα καταρρίψει.

Η 5 εβδομάδων σήμερα Chanel έπασχε από μια σπάνια καρδιοπάθεια που είχε ήδη διαγνωστεί από τη μήτρα και οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς της πως δεν είχε πολλές πιθανότητες να επιζήσει.

Οι χειρουργοί έδωσαν μάχη για να τοποθετήσουν ένα στεντ στην καρδιά του κοριτσιού ούτως ώστε να αντέξει έως τη δεύτερη εγχείρηση που είχε προγραμματιστεί για μια εβδομάδα αργότερα.

Η 24χρονη μητέρα της Fay, από τη Βρετανία, γνώριζε από την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της πως η κόρης της έπασχε από μια σπάνια καρδιοπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα μόνο η μία πλευρά της καρδιάς να χτυπά κανονικά.

Οι γιατροί συνέστησαν τερματισμό της κύησης, καθώς η Chanel είχε πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης, αλλά η Fay και ο σύζυγός της Micheal αποφάσισαν να της δώσουν μια ευκαιρία από τη στιγμή που την ένιωσαν να κλωτσά μέσα στην κοιλιά της μαμάς της.

«Η Chanel απέδειξε πως είναι αποφασισμένη να ζήσει, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη» , δήλωσε η μητέρα της. Σύμφωνα με τους γιατρούς η συγκεκριμένη καρδιοπάθεια θέτει σε κίνδυνο ένα στα τρία εκατομμύρια παιδιά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, oι γιατροί έδωσαν στο ζευγάρι τρεις επιλογές: να τερματίσουν την κύηση άμεσα, να αφήσουν τη Chanel να γεννηθεί και να τη δουν να πεθαίνει λίγο μετά στην αγκαλιά τους ή να προχωρήσουν σε χειρουργικές επεμβάσεις- και διάλεξαν την Τρίτη.

Η μικρή μεταφέρθηκε στο χειρουργείο πριν καν η μαμά της την κρατήσει στην αγκαλιά της, μόλις γεννήθηκε. Υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση μια εβδομάδα αργότερα. Σήμερα παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά δίνει τη μάχη της και την έχουν ήδη γνωρίσει τα αδέλφια της Chase και Cole.

Το μέλλον της περιλαμβάνει ακόμα πολλά χειρουργεία αλλά εκείνη δυναμώνει μέρα με τη μέρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.