Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Έτσι γλιτώνεις το πρόστιμο της αστυνομίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αν είσαι γυναίκα, ποζάρεις πάνω στη μηχανή και καθάρισες!

Δεν είναι ακριβώς μυστικό ότι υπάρχουν γυναίκες έτοιμες να φλερτάρουν με τα όργανα του νόμου στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα.

Ακόμα και εκτεταμένα άρθρα κυκλοφορούν online εκπαιδεύοντας τις γυναίκες πώς να κάνουν το μαγικό!

Η κοπέλα από το Λος Άντζελες ωστόσο το τερμάτισε το πράγμα όταν τη σταμάτησε ο εν λόγω αστυνομικός ένα ήσυχο απογευματάκι.

Σύμφωνα με την αποκλειστική φωτογραφία του TMZ και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, η γυναίκα παραβίασε STOP και ο αστυνομικός τη σταμάτησε για να της κόψει κλήση. Και τότε η τύπισσα άρχισε μια πλήρη ιεροτελεστία ερωτοτροπίας!

Βγήκε λοιπόν από το αυτοκίνητο, ζήτησε παιχνιδιάρικα από τον αστυνομικό την άδεια να καβαλήσει τη μηχανή του, του έδωσε κατόπιν το κινητό της και του ζήτησε με βλέμμα ηδυπαθές να την απαθανατίσει πάνω στην αστυνομική σέλα.



Κι όταν τελείωσε η «αυθόρμητη» φωτογράφιση, η κλήση που έγραφε μέχρι να συμβεί το καυτό περιστατικό ο αστυνομικός εξαφανίστηκε μαγικά. Η γυναίκα μπήκε στο αμάξι της και έφυγε ανενόχλητη και αυτό ήταν όλο.

Κι ενώ παρόμοια περιστατικά λαμβάνουν πιθανότατα χώρα κάθε μέρα, η επίμαχη φωτογραφία ανάγκασε το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες να προβεί σε έρευνες για τα πεπραγμένα του «θύματος» της γυναικείας σαγήνης οργάνου της τάξης...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.