Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αποκλεισμό μικρομεσαίων από το Φόρουμ καταγγέλλει η ΓΣΕΒΕΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έντονη διαμαρτυρία για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στην εκδήλωση.

Τον «απαράδεκτο», όπως αναφέρει, αποκλεισμό της από το Φόρουμ των θεσμικών εκπροσώπων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, στο οποίο θα συμμετάσχει η καγκελάριος Μέρκελ και ο πρωθυπουργός Αν. Σαμαράς, κατήγγειλε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Στην ανακοίνωσή της, η Συνομοσπονδία τονίζει ότι εκπροσωπεί 600.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όπως υποστηρίζει δεν υπήρξε πρόσκληση για την ΓΣΕΒΕΕ στο φόρουμ «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες κρίσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις», το οποίο πραγματοποιείται σήμερα παρουσία της κ. Μέρκελ, του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Σύμφωνα με την Συνομοσπονδία «προφανώς οι κυβερνητικοί διοργανωτές ενοχλημένοι από τις παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ δεν ήθελαν να δοθεί η πραγματική εικόνα των επιπτώσεων που έχει η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική – με τις ευλογίες της κ. Μέρκελ - της ασφυκτικής λιτότητας η οποία έχει οδηγήσει σε κλείσιμο 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 1 στις 2 στο πρόθυρα της εξαφάνισης. Και φυσικά οι κυβερνητικοί διοργανωτές δεν ήθελαν να ακουστούν στο forum οι αναπτυξιακές προτάσεις που έχει καταθέσει η ΓΣΕΒΕΕ τεκμηριωμένες μάλιστα με μελέτες του Ινστιτούτου των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων(ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.