Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Η Πολιτεία κατά της Διαφθοράς»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αναγκαιότητα μιας εθνικής στρατηγικής σε ημερίδα υπό τον Ι. Τέντε.

Ημερίδα με θέμα «Η Πολιτεία κατά της Διαφθοράς: Η αναγκαιότητα μιας Εθνικής Στρατηγικής, διοργανώνεται από τον Εθνικό Συντονιστή για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στις 11.00 π.μ. στη Βουλή των Ελλήνων (Αίθουσα 223 «Προέδρου Αθανασίου Κων/νου Τσαλδάρη»).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελος Μεϊμαράκης καθώς επίσης και οι Νικόλαος Κλαμαρής, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας στο Τμήμα Νομικής του ΕΚΠΑ και μέλος του Συμβουλευτικού Σώματος του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της Διαφθοράς και Νίκος Πασσάς, Καθηγητής Εγκληματολογίας και Ποινικής Δικαιοσύνης στο Northeastern University της Βοστώνης, ΗΠΑ.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της Βουλής και συζήτηση. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τοποθετηθούν οι δυνάμεις αυτές στο κρίσιμο ζήτημα της διαμόρφωσης μιας Εθνικής Στρατηγικής κατά της Διαφθοράς, που αποτελεί την πρωταρχική και θεμελιώδη αρμοδιότητα του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της Διαφθοράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.