Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Διανομή τροφίμων σε άπορους στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προέρχονται από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων.

Τρόφιμα από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις Δημοτικές Κοινότητες του δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Η διανομή των τροφίμων θα γίνει αύριο, Μεγάλη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, θα διανέμονται από τις 13.00 έως τις 15.00 στους χώρους της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, καθώς επίσης στους χώρους της 5ης Δημοτικής Κοινότητας και στο κτήριο της οδού Μοναστηρίου 53-55 για τους απόρους της 1ης και 2ης Δημοτικής Κοινότητας. Από τις 12:00 έως 14:00 θα μοιράζονται στους χώρους της 3ης Δημοτικής Κοινότητας και από τις 12:00 έως τις 13:30 στους χώρους της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εορτών, την Κυριακή του Πάσχα, από τις 13:00 έως τις 15:00, θα παραθέσει πασχαλινό γεύμα σε 600 άπορους δημότες. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από τις αντίστοιχες υπηρεσίες- στο Άλσος της Νέας Ελβετίας.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν συνέχεια των δράσεων στήριξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σημείωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Κατά τις ημέρες του Πάσχα, ο δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει ιδιαίτερα τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη να αντεπεξέλθουν σε μια δύσκολη συγκυρία σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για την ανακούφιση τους», ευχαριστώντας τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, που συνέβαλαν στη συγκεκριμένη προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της πόλης.


Πηγή: http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.