Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Έβγαλαν στο σφυρί τη φυλακή του θανάτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε αγοραστές που δεν παθαίνουν κλειστοφοβία πίσω από κάγκελα και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη βεβαρημένη με πολλά θανατικά ιστορία ενός κτιρίου απευθύνονται οι υπεύθυνοι της Φυλακής της Αυτού Μεγαλειότητας Σριουσμπέρι, η οποία πωλείται είτε για κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση σε τιμή που εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει και τα 2.000.000 ευρώ.



Η φυλακή του 19ου αιώνα, που είναι γνωστή και ως Φυλακή Ντάνα, έκλεισε τον περασμένο Μάρτιο, επειδή ήταν πολύ παλιά, αλλά και πολυέξοδη σε επίπεδο συντήρησης. Οπότε τώρα βγαίνει στο σφυρί. «Έχει προσελκύσει ήδη πολλούς ενδιαφερομένους», δηλώνει ο Τσαρλς Χάουελ από το γραφείο ακινήτων Cooper Green Pooks που έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου με τα 182 «δωμάτια» για λογαριασμό του βρετανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πέρα, όμως, από τις δυσκολίες που παρουσιάζει ένα κτίριο του 19ου αιώνα, το πιο σοβαρό μείον του είναι ότι σε αυτό έχουν χάσει τη ζωή τους πάρα πολλοί άνθρωποι. Το Σεπτέμβριο του 2004 ο βουλευτής Τζορτζ Στέβενσον ζήτησε να γίνει έρευνα, καθώς ήταν ανησυχητική η συχνότητα με την οποία καταγράφονταν αυτοκτονίες στη φυλακή.

Όσο για την τιμή του ακινήτου, όπως υπογραμμίζουν οι άνθρωποι της εταιρείας μεσιτών που το έχει αναλάβει, θα καθοριστεί από μία σειρά παραγόντων, ωστόσο δεν αποκλείουν να φτάσει τα 2,4 εκατ. ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:










Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.