Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Οι μαθητές της Κεφαλονιάς να τύχουν ειδικής μεταχείρισης στις πανελλαδικές»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σπύρος Σπύρου: Οι σεισμοί απορύθμισαν τους μαθητές.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, κάνοντας ειδική μνεία στο ζήτημα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές της πληγείσας από τους σεισμούς Κεφαλονιάς αναφέρθηκε, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, στα ζητήματα που είχε την ευκαιρία να συζητήσει στην πρόσφατη συνάντησή του με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και τον αρμόδιο υπουργό, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

«Είχα ενημερώσει ήδη και τον υπουργό αλλά και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας για τα θέματα που αφορούν τις πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών της Κεφαλονιάς» σημείωσε κ. Σπύρου και συνέχισε:

«Οι σεισμοί απορύθμισαν τους μαθητές και αυτό που ζητάμε και σαν περιφερειακό συμβούλιο, εκφράζοντας τους γονείς και τους μαθητές, είναι οι μαθητές να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά να τύχουν ειδικής μεταχείρισης»

«Το θέμα αυτό το συζήτησα και από κοντά με τον υπουργό, ο οποίος έδειξε κατανόηση, θεωρώντας το αίτημα λογικό. Υπάρχει νομοθετικό καθεστώς, που μπορεί να αξιοποιηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση, ανάλογο με αυτό που ισχύει για τους υποψηφίους από την Κύπρο. Περιμένω από τον υπουργό να κάνει τις τελικές ανακοινώσεις το συντομότερο δυνατό» πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.