Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Μόρια» σε κάλτσες για καλό σκοπό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η θεότρελη τάση του Instagram για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο των όρχεων.

Η κοινωνική δικτύωση πήρε πρόσφατα φωτιά από τη βρετανική πρωτοβουλία που θέλει τους άντρες να ανεβάζουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίες με τα μόριά τους μέσα σε κάλτσες!

Το hashtag #cockinasock, ανάρπαστο πια στην επικράτεια του Instagram, έχει βέβαια καλό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που άπτονται του καρκίνου των όρχεων.

Η μόδα σύντομα πέρασε και σε Twitter και Facebook, κάνοντας την κοινωνική δικτύωση έναν θεότρελο παιχνιδότοπο με ολόγυμνους άντρες. Ολόγυμνους; Όχι εντελώς, καθώς τα γεννητικά τους όργανα καλύπτονται από κάλτσες.

Η καλή πράξη της ημέρας έχει λοιπόν όνομα και μας έρχεται από Βρετανία μεριά, συγκεκριμένα από τη ΜΚΟ Cancer Research UK, που έχει βαλθεί να κάνει τα πάντα για να ασχοληθεί ο άντρας με τα γεννητικά του όργανα.



Κι αυτό γιατί ο καρκίνος των όρχεων είναι από τις συχνότερες μορφές ανδρικού καρκίνου στις ηλικίες 15-34 και είναι θεραπεύσιμος αν ανιχνευτεί σε αρχικά στάδια μέσω ψηλάφησης.



Αν θέλετε να πάρετε μέρος, παίρνετε μια κάλτσα και ανεβάζετε τη δική σας φωτογραφία στο Instagram, απαραίτητα με hashtag #cockinasock, ή μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο ευφάνταστο υλικό στο Facebook.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.