Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μυτιλήνη: Κατάρρευση βράχων μέσα σε οικισμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βράχοι αποκολλήθηκαν μέσα στον οικισμό του Μόλυβου στο κεντρικό σημείο της Μήθυμνας ύστερα από δυνατή νεροποντή. Οι βράχοι έπεσαν στο οδόστρωμα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς και χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές.

Την αποκόλληση των βράχων, προκάλεσε η χθεσινή δυνατή νεροποντή, που σημειώθηκε σχεδόν σε όλο το νησί. Όπως αναφέρει ο Δήμος Λέσβου αναφορικά με το συμβάν, οι βράχοι έπεσαν στο οδόστρωμα χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός και χωρίς να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα.

Ο Αντιδήμαρχος Μήθυμνας, Ιγνάτης Χατζηχρήστος, ειδοποίησε αμέσως μετά το συμβάν τον Δήμαρχο Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσο ο οποίος έδωσε εντολή να τοποθετηθούν ταινίες σήμανσης – απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και διέλευσης πεζών, επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος συνέχισης του φαινομένου.

Σήμερα το πρωί, μετέβησαν επί τόπου με εντολή του Δημάρχου και σε συνεννόηση με την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου, ο πολιτικός μηχανικός του Δήμου και δυο εργολήπτες δημοτικών έργων, που εκτελούν έργα στην περιοχή και εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εργαστηρίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, για την διεξαγωγή των νόμιμων και επιβαλλόμενων εργασιών αποκατάστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.