Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Έπαθαν σοκ όταν βρήκαν… κρεμασμένο άντρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα τραγικό θέαμα αντίκρισαν δυο κοπέλες στην περιοχή "Μαούνες" στην πρωτεύουσα της Σάμου, όταν βρέθηκαν μπροστά σε έναν νεκρό άντρα που ήταν κρεμασμένος σε ένα ξύλινο δοκάρι παλιάς αποθήκης!

Ήταν την Κυριακή, γύρω στις 4 το απόγευμα, όταν μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου, είχαν πάει στην περιοχή του Μαλαγαρίου για να τραβήξουν φωτογραφίες από τα παλιά κτίρια της περιοχής.

Τότε δύο κοπέλες από την ομάδα, αποφάσισαν να πάνε στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες που βρίσκονται λίγο πιο κάτω στις "Μαούνες" ψάχνοντας κάποια όμορφη εικόνα προκειμένου να την αποτυπώσουν στο φωτογραφικό τους φακό.

Αντί όμως γι' αυτό μπαίνοντας σε μια στεγασμένη μικρή αποθήκη που βρισκόταν δίπλα στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες, αντίκρισαν το άψυχο σώμα ενός αγνώστου άνδρα να κρέμεται από ένα ξύλινο δοκάρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικία του άτυχου άνδρα προσδιορίζεται γύρω στα 35 με 40. Ήταν καλογυμνασμένος, με κοντοκουρεμένο μαλλί, τατουάζ στα χέρια του και ήταν ξυπόλητος.

Από τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του προσδιορίζεται από 1 έως 2 εβδομάδες και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείο βρέθηκαν κάποια προσωπικά αντικείμενα του άτυχου άνδρα, όχι όμως κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα που να δείχνει αν πρόκειται για Έλληνα ή αλλοδαπό, αλλά ούτε και κάποιο σημείωμα που να παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Επειδή από την πρώτη εικόνα φαινόταν για άνδρα που έμοιαζε να έχει σχέση με τον στρατό, η εφημερίδα μας επικοινώνησε με στρατιωτικούς κύκλους της Σάμου, μήπως έχει δηλωθεί η εξαφάνιση κάποιου στρατιώτη ή μόνιμου αξιωματικού, απαντώντας πως δεν έχει υπάρξει τέτοια δήλωση, ενώ ούτε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται ώστε να λυθεί ο γρίφος της ταυτότητας του αγνώστου που είχε τόσο τραγικό τέλος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.