Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αρνήθηκαν να κάνουν τρίο και… απολύθηκαν!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με προαγωγή τις «δελέαζε» ο εργοδότης τους.

Αποζημίωση 120.000 ευρώ διεκδικούν δύο γυναίκες, στελέχη του τομέα των πωλήσεων της εταιρείας Entico Corporation Ltd στο Λονδίνο, υποστηρίζοντας πως ο εργοδότης τους τις απέλυσε όταν αρνήθηκαν να κάνουν μαζί του… τρίο!

Η 29χρονη Anna Mazover και η 24χρονη Diana Nicholl-Pierson κατήγγειλαν πως ο 55χρονος- παντρεμένος- Darren Scott τους έταζε προαγωγή εάν δέχονταν να κάνουν σεξ και οι τρεις μαζί.

Όπως λένε, ο 55χρονος έκανε συνεχώς σεξουαλικά σχόλια από τότε που προσλήφθηκαν, ενώ σύμφωνα με τη Mazover ο Scott της είχε πει, μεταξύ άλλων: «Είσαι πολύ σέξι, έχεις σκεφτεί να δουλέψεις σε στριπτιτζάδικο;»

Την επόμενη ημέρα οι δύο γυναίκες και ο Scott βρίσκονταν σε ένα εταιρικό πάρτι όταν ο άνδρας τις προσκάλεσε να κάνουν σεξ μαζί του στην πολυτελή έπαυλή του στο βόρειο Λονδίνο. «Αν συμφωνήσετε στο τρίο, θα προοδεύσετε στην εταιρεία και θα πάρετε προαγωγή», τους είπε.

Ο Scott αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως απέλυσε την Nicholl-Pierson επειδή δεν είχε καλές επιδόσεις και τη Mazover επειδή καθημερινά αργούσε.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.