Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Του έκοψε τα αυτιά για μια οικογενειακή διαφορά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θύμα των διενέξεων για ένα ακίνητο ένας 6χρονος.

Μια γυναίκα συνελήφθη στην κεντρική Κίνα με την κατηγορία ότι έκοψε τα αυτιά του 6χρονου ανιψιού της με ένα κουζινομάχαιρο, μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η 35χρονη Ζανγκ Τσιχούι κατηγορείται ότι έβγαλε το παιδί από το σπίτι της, στο χωριό Ουανγκχέ της επαρχίας Χουμπέι, το πήγε σε ένα σοκάκι και εκεί του έκοψε τα αυτιά και το τραυμάτισε στο σαγόνι με το μαχαίρι.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να του συγκολλήσουν το ένα από τα αυτιά του. Η κατάστασή του θεωρείται σταθερή και έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Times η επίθεση σε βάρος του παιδιού έγινε στις 28 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης για τον εορτασμό της κινέζικης πρωτοχρονιάς. Αφορμή φέρεται να στάθηκε μια μακροχρόνια διένεξη που είχαν τα μέλη της οικογένειας για την οικοδόμηση και τον προσανατολισμό ενός εξ αδιαιρέτου σπιτιού.

Μια άλλη φρικιαστική επίθεση σε βάρος ενός παιδιού σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην επαρχία Σανσί, όταν μια γυναίκα φέρεται ότι έβγαλε τα μάτια του 6χρονου ανιψιού της για να εκδικηθεί τους γονείς του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.