Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Είστε νέος; 10.000 ευρώ για να ξεκινήσετε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με 10.000 ευρώ επιδοτούνται 2.000 άνεργοι, ηλικίας 18-35 ετών, για τη δημιουργία επιχείρησης. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους αναπτύξουν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που θα ενσωματώνουν την καινοτομία. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία», όπως είναι ο πλήρης τίτλος του, ύψους 20 εκατ. ευρώ, απευθύνεται σε 11 περιφέρειες της χώρας και έχει διάρκεια 12 μήνες. Από τα αξιοσημείωτα είναι ότι στις γυναίκες με παιδί προσχολικής ηλικίας επιτρέπεται η λειτουργία της επιχείρησης ακόμη και εντός της οικίας τους (σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο), σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Για να υποβάλει κάποιος υποψηφιότητα στο πρόγραμμα στις βασικότερες προϋποθέσεις περιλαμβάνεται να έχει συμμετάσχει στη διαδικασία εξατομικευμένης παρέμβασης, να έχει παρακολουθήσει σεμινάριο επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ και να έχει κάνει έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην αρμόδια ΔΥΟ.

Η αίτηση, η υπεύθυνη δήλωση και το επιχειρηματικό σχέδιο για την υπαγωγή κατατίθενται αποκλειστικά ηλεκτρονικά σε ειδική περιοχή της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα:








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.