Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Ο Σύλλογος Παραπληγικών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του κατά τη διάρκεια της Γενικής του Συνέλευσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

To Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας στο κτίριο της «Αγοράς Αργύρη».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Αχαΐας, κος Νταβρής Γεώργιος, ο Δήμαρχος Πατρέων, κος Δημαράς Ιωάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και μέλος του Συλλόγου, κος Φεσσιάν Γεράσιμος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας Δήμου Πατρέων, κος Μασσαράς Θεοχάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Πατρέων, κος Χριστόπουλος Κωνσταντίνος, κος Πατούχας Χρήστος, κος Τζανάκος Νικόλαος, κος Γκόλφης Χρήστος και η Διαμερισματική Σύμβουλος ΚΤ, κα Παπαφιλιπποπούλου Δέσποινα.

Εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομου παρευρέθηκε ο αιδεσιμώτατος πατήρ Σκιαδαρέσης Νικόλαος ο οποίος μετέφερε τις ευχές του, ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Στην συνέχεια ακολούθησε η Γενική Συνέλευση όπου συζητήθηκαν θέματα των ατόμων με κινητική αναπηρία ενώ ο εκπρόσωπος την Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κος Χαροκόπος Αντώνιος απηύθυνε ενωτικό μήνυμα αναφέροντας: «Η χρονιά που διανύουμε πρόκειται να είναι δύσκολη αλλά όλοι μαζί με γνώμονα το «εμείς» και όχι το «εγώ» θα συνεχίσουμε την υπεράσπιση και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία. Μόνο ενωμένο το αναπηρικό κίνημα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα προβλήματα του αναπηρικού χώρου.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας θα επιθυμούσε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του χώρου και τους εργαζόμενους της «Αγοράς Αργύρη» για την εξυπηρέτηση, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και την Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης του Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Αχαΐας (ΕΨΥΕΠΕΑ) για την παραχώρηση των διασκευασμένων mini-bus για την μετακίνηση των μελών του Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.