Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκίνησε η νέα προσπάθεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου το μεσημέρι η παρουσίαση των νέων προσώπων στον ΑΣ Δωδεκάνησος, του προπονητή Γιώργου Χατζηκαλημέρη, του γυμναστή Βαγγέλη Χατζηαντωνίου και του γενικού αρχηγού Μανόλη Ευσταθίου, παρουσία του προεδρεύοντος Κάλλιστου Διακογεωργίου και του διευθύνοντα συμβούλου Τάκη Καλούδη.

Από τους αθλητές, παρόντες ήταν οι Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Βαλάντης Παππάς, Χρήστος Μιχαήλου, Ατνάν Χαμαντί, Σάββας Χαρτερός, Κώστας Καλούδης, Γιώργος Τσαγκαράκης, Αγαπητός Χρυσοχόος και Ειρήνη Πλαγγέτη.

Η τελευταία μαζί με την Βασιλική Σκουληκαρίτη και τον Δημήτρη Βασίλιεφ αποτελούν επίσης νέα πρόσωπα στις τάξεις της ομάδας. Απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Σάββας Καρατζιάς και ο Μανώλης Στυλιανακάκης, που βρίσκεται εκτός Ρόδου.

Στην παρουσίαση, ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χατζηκαλημέρης τόνισε στους αθλητές: «Υπηρετώ το μπάσκετ περίπου τριάντα χρόνια και θα προσπαθήσω να περάσω σε σας αυτά που γνωρίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή για την τιμή που μου έκαναν.

Είναι τιμή για μένα αυτή η συνεργασία. Θεωρώ ότι με τη σωστή οργάνωση και τη δουλειά θα τα πάμε μία χαρά. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, σαν μία οικογένεια και στο τέλος θα μας ζηλεύουν όλοι για τον προγραμματισμό μας.

Τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα. Έχετε ανεβάσει ψηλά το άθλημα και πραγματικά χαίρομαι που θα είμαι κοντά σας. Με το φίλο και συνεργάτη Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηαντωνίου ανέφερε: «Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω γι’ αυτήν την ομάδα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις επιτυχίες που έχετε φέρει στο νησί και όλοι θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια.

Ο στόχος είναι να γίνουμε όλοι μία οικογένεια. Ο κόσμος θα μας στηρίξει και ζητάμε τη διάθεση και την όρεξη όλων σας για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλά. Χαίρομαι που γίνεται αυτή η προσπάθεια και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά, οπότε θα είστε κερδισμένοι».

Αφού μοίρασε ευχές για καλή χρονιά, ο νέος γενικός αρχηγός των Κυπελλούχων Ελλάδας υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Διακογεωργίου και όλη τη διοικούσα επιτροπή για την τιμή που μου κάνουν. Είναι μία πρωτόγνωρη προσπάθεια για δεδομένα της Ρόδου. Θα είμαι δίπλα σας όσο μπορώ για να σας μεταφέρω αυτά που γνωρίζω. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι δεν είστε πλέον μόνοι σας.

Εμείς θέλουμε το καλύτερο από σας και μία καλή συνεργασία, η οποία μέρα με τη μέρα θα δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Στη διοικούσα επιτροπή υπάρχουν επιφανείς άνθρωποι και πραγματικά εκπλήσσομαι από την απήχηση που έχει αυτή η προσπάθεια».

Τέλος, ο Κάλλιστος Διακογεωργίου δήλωσε: «Η αγάπη μας για τον αθλητισμό είναι δεδομένη και πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τον ΑΣ Δωδεκάνησος. Για μας, δεν υπάρχει καμία διαφορά με τους υπόλοιπους αθλητές. Η λέξη αναπηρία και ειδικές ανάγκες δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας. Οι ανάπηροι είναι κάπου αλλού, σίγουρα όχι εδώ.



Η δική μου γραμμή που θέλω να περάσω είναι η οργάνωση και ο ΑΣ Δωδεκάνησος να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει με βάση τα επαγγελματικά πρότυπα. Οι αθλητές θα ασχολείστε μόνο με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σας.

Αυτή τη στιγμή στη διοικούσα επιτροπή υπάρχουν 13 μέλη, μεταξύ των οποίων και γυναίκες. Θέλουμε να ξεφύγουμε από το ερασιτεχνικό επίπεδο και να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο των επιτυχιών. Το παρελθόν πρέπει να ξεχαστεί, το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάζουμε μπροστά.

Οι αθλητές δεν θα είστε μόνοι σας, θα σας βοηθήσει μία σειρά από ανθρώπους που έχουν προσφερθεί για να βοηθήσουν εθελοντικά την προσπάθεια. Οι ιδέες σας φυσικά και θα είναι δεκτές.

Μας ενδιαφέρει να αλλάξει το καταστατικό και να γίνουν εκλογές. Εγώ ζητάω από σας αγωνιστική πειθαρχία μέσα στο γήπεδο και μία καλή εικόνα έξω απ’ αυτό. Οι αθλητές του ΑΣ Δωδεκάνησος πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους. Ο κόσμος θα είναι κοντά σας, άλλωστε οι αθλητές θέλουν το χειροκρότημα όλων».

Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.