Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στη Βόρεια Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση οχημάτων σε σημεία περιοχών της Πέλλας και της Ημαθίας, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, όπως γνωστοποιεί και με σημερινή της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην επαρχιακή οδό Άρνισσας-Χιονοδρομικού Κέντρου ΒΟΡΡΑΣ, από το 12ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο. Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Σελίου από 18ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο. Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς και στην Εγνατία οδό, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στα εξής σημεία: στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 14ο χλμ. έως το 28ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από το 18ο χλμ έως το 30ο χλμ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.