Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Έκανε όπισθεν... στην κουζίνα του γείτονα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η οδηγός «εισέβαλε» στο σπίτι προκαλώντας ζημιές 42.500 ευρώ.

Στο ήμισυ του σπιτιού της αναγκάστηκε να ζήσει για πέντε ημέρες μια οικογένεια στη Βρετανία, καθώς μία γειτόνισσα έκανε όπισθεν μέσα... στην κουζίνα τους!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο Jose και η Tony Poole έλειπαν σε διακοπές. Στο σπίτι όμως βρίσκονταν ο 40χρονος γιος τους.

Ο Nick Poole είχε μόλις ξεκινήσει να τρώει μεσημεριανό όταν άκουσε ένα κρότο. Έτρεξε στην κουζίνα και έκπληκτος είδε το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου να έχει «εισβάλει» στο σπίτι του!

«Είμαι απίστευτα τυχερός που το αυτοκίνητο δεν με χτύπησε καθώς μαγείρευα στην κουζίνα μόλις ένα λεπτό νωρίτερα», δήλωσε.

Η οδηγός που ευθύνεται για το ατύχημα, ζει απέναντι από το σπίτι των Poole. «Νομίζω πως είχε πρόβλημα με τη μηχανή της και όταν έκανε όπισθεν, το αυτοκίνητο εκτινάχτηκε πίσω με μεγάλη ταχύτητα», δήλωσε ο 40χρονος. «Πρέπει να χτύπησε το σπίτι με ταχύτητα περίπου 15 χλμ/ώρα, αλλά ευτυχώς η γυναίκα ήταν καλά και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου συγκρούστηκε», συμπλήρωσε.

Το κόστος της ζημιάς στο σπίτι φτάνει τις 35.000 λίρες Αγγλίας, ήτοι περίπου 42.500 ευρώ. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο σπίτι πριν από 5 μήνες, καθώς είχαν κάνει εκτεταμένη ανακαίνιση που κράτησε ένα χρόνο.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.