Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η πιο «μικρή» έφηβη της Βρετανίας έχει μεγάλη δύναμη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 15χρονη Georgia Rankin δεν το βάζει κάτω - Δείτε τις φωτογραφίες.

Με ύψος που φτάνει τα 81 εκατοστά, η Georgia Rankin πιστεύεται πως είναι η πιο μικροκαμωμένη έφηβος της Βρετανίας. Στα 15 χρόνια της, η Rankin γνωρίζει πως πάσχει από μια διαταραχή που έχει προβληματίσει πολλούς επιστήμονες, η ίδια ωστόσο είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της.

Η Georgia γεννήθηκε με νανισμό και στην αρχή οι γιατροί είχαν πει στους γονείς της πως δεν θα ζήσει παρά μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας της. Σήμερα ωστόσο η Georgia είναι χαρούμενη, εξωστρεφής και οι γιατροί πιστεύουν πως μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή.

Έχει μάλιστα ήδη διαλέξει φόρεμα για τον χορό του σχολείου της- κι ας είναι σε νούμερο για παιδί τριών χρονών.
«Μερικές φορές ξεχνάω πως είμαι μικροκαμωμένη. Βλέπω τον εαυτό μου όπως όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους», λέει η 15χρονη στην Daily Mirror. «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάτι άλλο, πάντα ήμουν μικρή. Όταν άρχισα το σχολείο δεν καταλάβαινα διαφορά, όταν άρχισα να μεγαλώνω, τότε έγινε εμφανές».

Οι γονείς της Georgia αντιλήφθηκαν πως κάτι έτρεχε όταν, ως νήπιο, δυσκολευόταν περισσότερο να περπατήσει και ήταν πιο μικροκαμωμένη από τους συνομήλικούς της.

Επισκέφθηκαν αμέτρητους ειδικούς και την υπέβαλαν σε πολλές ακτινογραφίες και εξετάσεις και εκτός Βρετανίας, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει από τι έπασχε.

Η τελευταία εγχείριση έγινε τον Οκτώβριο, διήρκεσε πέντε ώρες και σήμαινε ταλαιπωρία και δυσκολίες για την 15χρονη. Εκείνη ωστόσο παρέμεινε αισιόδοξη. «Ήταν πολύ δύσκολο μετά το χειρουργείο, ο πόνος στον ένα μου γοφό ήταν αβάσταχτος αλλά στον άλλο μαλάκωνε μέρα με τη μέρα», έγραψε στο μπλογκ της. «Έμεινα στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, μου έλειψε τόσο πολύ ο σκύλος μου. Μετά έκανα εντατικά υδροθεραπεία και φυσιοθεραπεία για έξι εβδομάδες, αλλά ακόμα δεν μπορούσα να σταθώ».

Στόχος της Georgia είναι πλέον, με τη βοήθεια των γονιών της, να συγκεντρώσει περίπου 22.000 ευρώ για να αποκτήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο αμαξίδιο, κατάλληλο για το μικρό μέγεθός της.

Το όνειρό της είναι να ταξιδέψει μέχρι τη Φλόριντα και να κολυμπήσει με δελφίνια.

Δείτε τις φωτογραφίες










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.