Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Άδωνις: Αν μείνουν ανοιχτά τα πολυϊατρεία θα πληρώσουν το νοίκι οι... γιατροί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έντονη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον διευθυντή των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ στον Άγιο Δημήτριο που σήμερα και για ένα μήνα αναμένεται να σφραγιστούν. Έξω από τα πολυϊατρεία έχει συγκεντρωθεί το προσωπικό αλλά και περίοικοι διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο της μονάδας.

Ο διευθυντής της μονάδας, Μανώλης Παπαδακάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει καμία πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση των ασθενών κατά τη μεταβατική περίοδο και δήλωσε ότι σκοπεύουν να κρατήσουν τα ιατρεία ανοιχτά μέχρι να φθάσει το ΦΕΚ και μετά θα αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους. Πρόθεσή τους, όπως είπε ο γιατρός, είναι να κρατήσουν ανοιχτά τα ιατρεία με προσωπικό ασφαλείας

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει όλη αυτή η φασαρία σήμερα» αναρωτήθηκε μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση ο υπουργός Υγείας που ξεκαθάρισε ότι τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ «θα πρέπει να κλείσουν σήμερα για να γίνει η καταγραφή και να φυλάξουμε τα κτίρια για τον έναν μήνα που θα μείνουν κλειστά. Αν μείνουν ανοιχτά και χαθεί ένα μηχάνημα ποιος θα έχει την ευθύνη;» ρώτησε ο υπουργός και προειδοποίησε ότι «όποιος δεν παραδώσει το ιατρείο θα έχει την ευθύνη» ενώ συμπλήρωσε ότι «αν τα κρατήσουν ανοικτά θα πρέπει να πληρώσουν και το νοίκι».

Δείτε το βίντεο από τη Δημόσια Τηλεόραση




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.