Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών για την ενισχυτική σε 12 Δευτεροβάθμιες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλο το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς για την ενισχυτική διδασκαλία και ήδη κάποιες διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση των προσληφθέντων. Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών ήταν αρκετά μεγάλο, όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για τις 38 θέσεις φιλολόγων στη Δυτική Θεσσαλονίκη κατατέθηκαν 407 αιτήσεις, ενώ στην σεισμόπληκτη Κεφαλληνία κατατέθηκαν 147 αιτήσεις μόνο από φιλολόγους.

Οι περισσότεροι από τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται, όπως έγραψε το newsbeast.gr, βρίσκονται σε αρκετά καλές θέσεις στους πίνακες των αναπληρωτών. Οι νέοι υποψήφιοι δεν πρέπει να απογοητεύονται καθώς θα γίνουν προσλήψεις και στο κοινωνικό φροντιστήριο του Υπουργείου Παιδείας.

Αρκετές διευθύνσεις εκπαίδευσης θα ανακοινώσουν τους καταλόγους με τα ονόματα των εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου. Την Τετάρτη στις 19 Φεβρουαρίου θα κληθούν οι προσληφθέντες να δηλώσουν τα Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας όπου επιθυμούν να διδάξουν. Θυμίζουμε ότι η τοποθέτηση δεν πραγματοποιείται με βάση τα κοινωνικά κριτήρια που ισχύουν στους αναπληρωτές του πρωινού προγράμματος (αριθμός παιδιών κλπ) αλλά αποκλειστικά με τη σειρά των υποψηφίων στον πίνακα των αναπληρωτών. Επίσης δεν υπάρχει καμία κύρωση σε περίπτωση που κάποιος αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου δηλώσει παραίτηση.

Οι Διευθύνσεις που έχουν αναρτήσει τους καταλόγους των εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αιτήσεις είναι μέχρι στιγμής οι ακόλουθες:

1. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Έβρου
2. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Ξάνθης
3. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Χαλκιδικής
4. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Φλώρινας
5. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Αχαϊας
6. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Αρκαδίας
7. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Μεσσηνίας
8. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Κυκλάδων
9. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Ηράκλειο
10. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Ρεθύμνου
11. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Κεφαλληνία
12. Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Δυτική Θεσσαλονίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.