Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η μητέρα της Μυρτούς επιτίθεται στον Άδωνι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα πυρά της προς τον Άδωνι Γεωργιάδη στρέφει η Μαρία Κοτρώτσου με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας για τα χρήματα από τον έρανο που διενεργήθηκε με σκοπό την νοσηλεία της Μυρτούς.



Η μητέρα της άτυχης 17χρονης, που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, με δήλωση της στην ομογενειακή εφημερίδα Πρωινή καταγγέλλει την αδιαφορία του κ. Γεωργιάδη ενώ τον εγκαλεί για την δήλωση του αναφορικά με τον συμψηφισμό του ποσού που συγκεντρώθηκε για την νοσηλεία της κόρης της.

«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, για να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν για το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια και πως αυτά θα διατεθούν, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. για χρήματα εράνου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα...

Ο κ. Γεωργιάδης, από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγονότα στο θέμα των χρημάτων του εράνου και τις εξελίξεις νομικά».

Παράλληλα, η κ. Κοτρώτσου τόνισε πως η επίσκεψη της συζύγου του Αντώνη Σαμαρά στην Λάρισα σκόρπισε χαρά στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.