Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Φρικτός θάνατος σε σιδηροδρομικό σταθμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καβγάς είχε τραγική κατάληξη - Δείτε τις φωτογραφίες.

Οι κάμερες ασφαλείας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Guildford, στη Βρετανία, κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα που βρήκε φρικτό θάνατο ανάμεσα στην αποβάθρα και το τραίνο.

Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ μεθυσμένων επιβατών που είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό τέλος του 20χρονου Ryan Harrison τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη δίκη, ο 20χρονος δέχθηκε μια δυνατή γροθιά που τον έστειλε στο κενό ανάμεσα στην αποβάθρα και το τραίνο που εκείνη την ώρα άρχισε να κινείται.

Ο δικαστής μίλησε για έναν «τρομακτικό θάνατο».

Ο καβγάς, σύμφωνα με τη Daily Mail, άρχισε όταν ο Harrison είπε πως ένας άλλος επιβάτης έμοιαζε με το Γκόλουμ από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Τρεις φίλοι κατέληξαν στη φυλακή μετά το περιστατικό, ο Joshua Elphick θα εκτίσει ποινή 5ετούς φυλάκισης και οι 20χρονοι Jack Hardy και Harry Miller ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Οι τρεις είχαν αρχίσει να πίνουν σε ένα πάρτι στο Godalming πριν ξεκινήσουν για να επιβιβαστούν στο τραίνο με άλλους φίλους τους.

Εκεί συνάντησαν τον Harrison κι έναν φίλο του που επίσης είχαν βγει για ποτά στο Guildford και θα επέστρεφαν με τραίνο στο σπίτι τους στο Woking.

Όλα άρχισαν με μερικά σχόλια και ο καβγάς συνεχίστηκε ενώ οι πόρτες του τραίνου παρέμεναν ανοιχτές. Μια γροθιά έστειλε τον Harrison στο κενό μεταξύ τραίνου και αποβάθρας ενώ ο νεαρός έπεσε αναίσθητος. Έτσι παρασύρθηκε κάτω από το τραίνο την ώρα που αυτό είχε κλείσει τις πόρτες και ξεκινούσε.

«Θεέ μου, μόλις σκότωσα έναν άνθρωπο», φώναξε ο Elphick συνειδητοποιώντας τι είχε μόλις συμβεί.

Το δικαστήριο αναγνώρισε πως οι τρεις δεν ξεκίνησαν τον μοιραίο καβγά αλλά επισήμανε πως η συμπεριφορά τους βγήκε εκτός ελέγχου και πως αυτό συνέβη λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Δείτε τις φωτογραφίες














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.