Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 εγκαινιάζοντας έναν νέο αθλητικό θεσμό για την πόλη προς τιμήν του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρο Λούη. Η διοργάνωση των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και με τη συνεργασία του σωματείου για την στήριξη ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις MDA Ελλάς.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει Αγώνες Δρόμου απόστασης 10 χλμ., 5 χλμ. με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ, και παιδικό αγώνα 1 χλμ. άνευ κόστους συμμετοχής.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του σωματείου MDA Ελλάς καθώς και του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Τον σχεδιασμό και την τεχνική διεύθυνση του αγώνα έχει αναλάβει η All About Running.

Μέγας χορηγός των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» είναι ο ιατρικός όμιλος Υγεία. Τη διοργάνωση υποστηρίζουν, επίσης, οι εταιρίες 3Ε και Dole, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το MAD TV, ο ANT1, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Realfm 97.8, MAD Radio 106.2, Kiss 92.9 fm, το διαδικτυακό ραδιόφωνο Readyo.gr, και το περιοδικό RUNNER.



Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» 2014 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Με τους Ετήσιους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» εγκαινιάζουμε έναν νέο αθλητικό θεσμό για την πόλη μας και ένα όραμα της Διοίκησής μας γίνεται πράξη. Μέσα από το αθλητικό αυτό γεγονός τιμούμε τον συμπατριώτη μας που δόξασε με την επιτυχία του το Μαρούσι και την πατρίδα μας. Στις 2 Φεβρουαρίου συμμετέχουμε όλοι στους Αγώνες Δρόμου προς τιμήν του Σπύρου Λούη στέλνοντας, παράλληλα, μέσα από την προσπάθειά μας ένα μήνυμα στήριξης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται».

«Σπύρος Λούης» 5 χλμ.



«Σπύρος Λούης» 10 χλμ.



Όλοι οι συμμετέχοντες στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» 10 χλμ. και 5 χλμ. θα λάβουν ως δώρο ένα αναμνηστικό t-shirt.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2111168240 ή στο race@runnermagazine.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.