Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Φόβοι πως δεν θα βγει από το κώμα ο Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκφράζονται φόβοι πως ο Μίχαελ Σουμάχερ δεν θα βγει από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται για 19η μέρα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι. Ανέτοιμος ο οργανισμός του να αντεπεξέλθει.



Παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε χθες πως ο Μίχαελ Σουμάχερ είναι πιθανό σύντομα να βγει από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και πλέον 19 μέρες, μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, αυτό δεν αναμένεται να συμβεί.

Διεθνή ΜΜΕ και κυρίως γερμανικά αναφέρουν πως ειδικοί γιατροί με εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους πως ο 45χρονος πρώην πιλότος της Formula 1 δεν θα βγει ποτέ από το κώμα.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μετά από 1-2 εβδομάδες οι γιατροί επαναφέρουν τον ασθενή, ωστόσο στην προκειμένη εκτιμούν πως ο οργανισμός του «Σούμι» δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει και δεν υπάρχει επί της παρούσης καμία πρόθεση να τον βγάλουν από κώμα το αμέσως προσεχές διάστημα.

Φοβούνται, δε, για μόνιμες βλάβες και τον διατηρούν σε κώμα με την ελπίδα να υποχωρήσουν τα αιματώματα, αν και η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει τη βελτίωση που όλοι προσδοκούσαν. Παραμένοντας, μάλιστα, για τόσες μέρες σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ήπατος, των μυών και της ενδοκρανιακής πίεσης.

Την ίδια ώρα, η πολύ περιορισμένη ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, αλλά και τη μάνατζερ του Σουμάχερ, προκαλούν ακόμη περισσότερη ανησυχία πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Γερμανό θρύλο της Formula 1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.