Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η αφιέρωση του Χάβου στη μικρή Αναστασία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην μικρή Αναστασία, για τη θεραπεία της οποίας ο Παναιτωλικός μαζεύει χρήματα, αφιέρωσε τη νίκη (3-1) επί του Πανθρακικού ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε δύο πρόσωπα στον αγώνα, ένα σε κάθε ημίχρονο, τονίζοντας παράλληλα ότι ρόλο έπαιξε και η κούραση από τους συνεχείς αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τη σημερινή νίκη θέλω να την αφιερώσω εγώ και όλη η ομάδα στη μικρή Αναστασία που ήρθε στο γήπεδο και της δώσαμε μεγάλη χαρά. Θα παρακαλέσω πάρα πολύ τον κόσμο του Αγρινίου, την Τετάρτη που θα γίνει το φιλικό για την Αναστασία να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει..

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, το γκολ που δεχθήκαμε πολύ νωρίς μας αιφνιδίασε και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν κάναμε όσα είχαμε πει στη διάρκεια της εβδομάδας αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε αυτά που θέλαμε, ξέροντας ότι η αντίπαλη ομάδα έχει άλλο σχηματισμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες επισημάνσεις που κάναμε στα αποδυτήρια, τα παιδιά άλλαξαν ταχύτητα και ρυθμό. Παίξαμε κάθετα με πίσω μπάλες και με υποστηρικτές τους πλάγιους και τον Θεοδωρίδη. Θεωρώ ότι χάρηκε ο κόσμος που γυρίσαμε ένα παιχνίδι.

Ήμασταν καλοί και επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, όπως πρέπει να είμαστε. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα με μετακινήσεις και κούραση σωματική και πνευματική. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.