Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πέθανε στις υπερωρίες… στην κυριολεξία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχασε τη ζωή της νεαρή διαφημίστρια από την πολλή δουλειά.

Μια 24χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τις υπερβολικές ώρες εργασίας, λίγο αφότου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι είχε περάσει τις τελευταίες 30 ώρες… δουλεύοντας!

Η Mita Duran από τη Τζακάρτα της Ινδονησίας πέθανε το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες αφότου είχε τουιτάρει το εξής: «30 ώρες δουλειάς και αντέχω ακόμη».

Οι συνάδελφοί της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ανέφεραν ότι για να αντέξει έπινε πολλά ενεργειακά ροφήματα, κάτι που όπως πιστεύουν σε συνδυασμό με την κόπωση της στοίχισαν τη ζωή.

Η 24χρονη Mita εργαζόταν ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία.








«Απόψε έχω τα κλειδιά του γραφείου για όγδοη συνεχή ημέρα. Είμαι ακόμη εδώ. Δεν έχω ζωή. Ας με πάει κάποιος, παρακαλώ, για ποτά, διασκέδαση και γέλια» ήταν ένα από τα μηνύματα που άφηνε στους διαδικτυακούς της φίλους πριν ο οργανισμός της καταρρεύσει.



Μια άλλη φορά, στις 18 Νοεμβρίου, είχε γράψει: «Επέστρεψα σπίτι πριν από τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις εξαντλητικές εβδομάδες. Αποστολή εξετελέσθη».

Λίγες ημέρες προτού πεθάνει είχε παρουσιάσει κάποια σημάδια εξάντλησης, ομολογώντας ότι δεν άντεχε άλλο τα απαιτητικά, σε βαθμό που ξεπερνούσαν και την υπερβολή (!), ωράριά της.



«Ο πιο γλυκός ύπνος που έκανα εδώ και καιρό. Είναι κρίμα που πρέπει να σηκωθώ μία ώρα νωρίτερα. Με πήρε ο ύπνος παρά τα 3 τηλεφωνήματα και 3 ξυπνητήρια» είχε γράψει στο Twitter στις 14 Νοεμβρίου.



Στις 8 Νοεμβρίου, συνεχίζει το δημοσίευμα, είχε γράψει: «Εντάξει, μια γεμάτη εβδομάδα επιστρέφοντας σπίτι μετά τις 2 τα μεσάνυχτα από το γραφείο. Κυρίες και κύριοι πιστεύω ότι έχουμε ένα νέο ρεκόρ».

Η μητέρα της Yani Syahial έγραψε λίγο αφότου το παιδί της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: «Γεια σε όλους. Από αργά το βράδυ και μέχρι τώρα η κόρη μου, που είναι κειμενογράφος στην Y&R έχει πέσει σε κώμα. Οι πιθανότητες που δίνουν οι γιατροί δεν είναι καλές. Κατέρρευσε μετά από συνεχή δουλειά επί τρεις ημέρες χτες το βράδυ. Δούλευε υπερβολικά. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε».

Μέσα στην επόμενη ώρα η κόρη της είχε πεθάνει.

Η διαφημιστική εταιρεία με ανακοίνωσή της στο Facebook εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για το χαμό της Mita, λέγοντας ότι τα γραφεία θα κλείσουν για μια μέρα προκειμένου να θρηνήσουν για την υπάλληλό τους.



«Σας παρακαλώ άνθρωποι. Γνωρίζετε τα όρια του σώματός σας. Μην πιέζετε τους εαυτούς σας τόσο σκληρά» έγραψε ακόμη η μητέρα της νεαρής Mita.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.