Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων σε 650 άπορες οικογένειες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό των απόρων ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου.

Σήμερα και αύριο, ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου θα διαθέσει τρόφιμα σε 650 άπορες οικογένειες.

Η κίνηση αυτή έχει στόχο να μην λείψουν τα απαραίτητα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε κανένα σπίτι, ενόψει των εορτών.

Η διανομή θα γίνει από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η συγκέντρωση των τροφίμων έγινε σε συνεργασία με διαφόρους φορείς, αλλά και με την οργάνωση εκδηλώσεων οι οποίες αντί εισιτηρίου είχαν την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «ανάσα» για 920 οικογένειες δικαιούχων είναι και τα τρόφιμα που δίνονται από τον δήμο στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δια του προγράμματος « Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Επειδή τα φετινά Χριστούγεννα είτε το θέλουμε είτε όχι όλα είναι αλλιώς και μας βρίσκουν όλους φτωχότερους από πέρσι ευχόμαστε ολόψυχα το άστρο της Βηθλεέμ να φωτίσει τον δρόμο όλων μας ώστε να βρούμε όχι μόνο αυτά που θέλουμε αλλά κυρίως αυτά που χάσαμε όπως ο εθελοντισμός, η αγάπη, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον πλησίον που πάσχει- υποφέρει και δοκιμάζεται από την ανεργία και την ανέχεια περισσότερο από μας. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία – δύναμη και προκοπή σε κάθε οικογένεια» δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.


Πηγή: http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.