Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μια 16χρονη «σανίδα σωτηρίας» για τη Μυρτώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Η λαχτάρα της καρδιάς μου είναι να γίνει καλά η Μυρτώ». Λόγια που βγαίνουν μέσα από τα βάθη της τρυφερής καρδιάς μιας ομογενούς μας από τη Βοστώνη, της Σοφίας Λαμπροπούλου.

Μαζί με φίλες της έγιναν οι φύλακες-άγγελοι της συνομήλικής τους Μυρτώς Παπαδομιχελάκη η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, καθώς με δική τους πρωτοβουλία δημιουργήθηκε η γραμμή βοηθείας YouCaring.com με στόχο την οικονομική στήριξη της άτυχης κοπέλας.



Την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τη Μυρτώ. Στόχος του διαδικτυακού εράνου είναι η αγορά ενός ειδικού μηχανήματος που έχουν συστήσει οι θεράποντες ιατροί, το οποίο θα βοηθήσει τη Μυρτώ στη διατροφή και στην επικοινωνία της με τους γύρω και, κυρίως με τη μητέρα της, που δεν φεύγει λεπτό από κοντά της.

Ως χθες το απόγευμα τη γραμμή βοηθείας YouCaring.com υποστήριζαν 1.948 άτομα, ενώ μέσα σε 38 ημέρες το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί υπέρ της Μυρτώς ανερχόταν στα 61.603 δολάρια( ξεπερνώντας κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες των δημιουργών της σελίδας, που ήταν τα 25.000 δολάρια).


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.