Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Μια νέα αξιόλογη εκδήλωση στο Mythos Beach Resort

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλαβε μέρος πρόσφατα στο ξενοδοχείο MYTHOS BEACH RESORT της AQUA SOL HOTELS στο Αφάντου.
Συγκεκριμένα η Διεύθυνση του ξενοδοχείου για δεύτερη συνεχή χρόνια κάλεσε για γεύμα τα παιδιά των ΚΔΑΠ - ΑΜΕΑ όπου και παρευρέθηκαν εκεί το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου. Αφού πέρασαν μια όμορφη ημέρα απολαμβάνοντας τις διάφορες λιχουδιές και φαγητά που τα πρόσφερε το ξενοδοχείο έφυγαν παίρνοντας μαζί τους και διάφορα δώρα που το κάθε ένα από αυτά παρέλαβε από την Διεύθυνση του ξενοδοχείου. Τα παιδιά με την σειρά τους δώρισαν στην Διεύθυνση του Mythos Beach Resort διαφόρου τύπου χειροτεχνίες που αυτά είχαν δημιουργήσει. 



Όπως δήλωσε στην “Ροδιακή” ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Παναγίδης Σταύρoς «Είναι η δεύτερη χρονιά που προσκαλούμε τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στο ξενοδοχείο μας και είναι σημαντικό τα παιδιά να βγαίνουν και έξω από τα κέντρα απασχόλησης τους και να επισκέπτονται και άλλους χώρους και να περνούν καλά. Σήμερα περάσαμε πάλι πολύ όμορφα μαζί και ευελπιστώ και άλλα ξενοδοχεία και επιχειρηματίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και να στηρίξουν τέτοιου είδους φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ο καθένας ξεχωριστά με όσα μέσα διαθέτει να βοηθάμε και να δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Το κόστος της εκδήλωσης για εμάς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, η χαρά όμως που προσφέραμε στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη». Αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που τα παιδιά επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο. Η Διεύθυνση του Mythos Beach Resort τα έχει ήδη καλέσει να επισκεφτούν ξανά το ξενοδοχείο στο μέλλον και να περνούν μαζί ευχάριστα στους χώρους του.

Όποιος επιχειρηματίας ή ξενοδόχος θέλει να συμβάλλει ή να προσκαλέσει τα παιδιά αυτά στο ξενοδοχείο του ή να τα βοηθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι. Κέντρο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Αγίου Νικολάου, τηλ. 22410- 43312, και του κέντρου των Αγίων Αποστόλων τηλ 22413-62320-1.




Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.