Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στο πανεπιστήμιο Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Με πορεία διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης, από την Πανεπιστημιούπολη των Βουτών, απαντούν οι εργαζόμενοι του πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο στη διαθεσιμότητα.

Οι εργαζόμενοι θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Περιφερειάρχη, σε μία διαμαρτυρία η οποία άρχισε από τις 8.30, ενώ στην γενική τους συνέλευση, αποφάσισαν συνέχιση της απεργίας έως τις 11 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:
«Διαπιστώνουμε ότι για μια ακόμη φορά, το ΥΠΑΙΘ αρνείται κάθε διάλογο και καταφεύγει σε πρακτικές εκφοβισμού που δεν αρμόζουν στο χώρο της εκπαίδευσης. Η γενική μας συνέλευση καταδικάζει ομόφωνα την εμπλοκή από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ, των εισαγγελικών Αρχών, πριν ακόμα παρέλθει η προθεσμία υποβολής των στοιχείων και ενώ έχουν υποβληθεί από το Πανεπιστήμιο Κρήτης σαφή και τεκμηριωμένα ερωτήματα προς διευκρίνιση για τον τρόπο συμπλήρωσης των στοιχείων, τα οποία το υπουργείο αρνείται προκλητικά να απαντήσει!
Έχουμε την πεποίθηση ότι, μετά τη θετική έκβαση της έκδοσης προσωρινής διαταγής από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνης επί των αιτήσεων των τριών φυλάκων, αλλά και των δύο βιβλιοθηκονόμων του Ιδρύματος, οι δικαστικές Αρχές δικαιώνουν τους αγώνες μας, οι οποίοι πρόκειται να συνεχιστούν με μεγαλύτερη θέρμη και επιμονή.

Συνεχίζουμε να απεργούμε έως και τις 11 Οκτωβρίου 2013 και δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι το πανεπιστήμιο Κρήτης δεν δύναται να λειτουργήσει για λόγους ασφαλείας και έλλειψης πόρων».


Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.