Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Υποβαθμίζεται το ΕΚΑΒ Καβάλας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζητούν στήριξη οι εργαζόμενοι.

Τη στήριξη όλων ώστε να αποτραπεί η δρομολογημένη υποβάθμιση του παραρτήματος του ΕΚΑΒ στην Καβάλα σε τομέα ζητούν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν:

«Στα πλαίσια μείωσης των δομών του δημόσιου τομέα και στο χώρο της υγείας, ζητήθηκε από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ να μειώσει τις υπάρχουσες δομές του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα, στα πλαίσια του “εκσυγχρονισμού”. Κατόπιν πρότασης επιτροπής του ΕΚΑΒ, όπου δεν συμμετείχε εκπρόσωπος του παραρτήματος ΕΚΑΒ – Καβάλας ώστε να ακουστεί η φωνή/πρόταση/γνώμη των εργαζομένων του παραρτήματος, αποφασίστηκε η υποβάθμιση του Παραρτήματος ΕΚΑΒ– Καβάλας σε τομέα, με ταυτόχρονη κατάργηση τμημάτων και υπηρεσιών που παρείχε το παράρτημα επί δεκαετίες στου πολίτες του νομού Καβάλας.

Στον υποτιθέμενο “εκσυγχρονισμό” του ΕΚΑΒ που θα πραγματοποιηθεί, γιγαντώνεται η καρεκλοκένταυρη Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, και καρατομούν Παραρτήματα της Βόρειας Ελλάδας, υποβαθμίζοντας τα σε απλούς τομείς, όπως ταυτόχρονα θα υποβαθμιστούν και οι υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες του νομού Καβάλας.

Ζητάμε την στήριξη όλων, ώστε να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της Διοίκησης του ΕΚΑΒ κατά απαίτηση της τρόικας.

Όλοι μαζί, ενάντια στα συμφέροντα κάποιων για υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του νομού Καβάλας».


Πηγή: http://www.thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.