Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δείπνο σε σπίτια σε όλο τον κόσμο με ένα κλικ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παγκόσμια κοινότητα που σας προσκαλεί να δειπνήσετε σε διάφορα σπίτια.

Μια από τις αμέτρητες χαρές που μπορεί να σου προσφέρει ένα ταξίδι είναι η ανακάλυψη νέων πολιτισμών, νέων ανθρώπων και συνηθειών που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με τη δική μας νοοτροπία.

Το να είσαι φιλοξενούμενος στο σπίτι κάποιου είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις μια αυθεντική γεύση της τοπικής κουλτούρας και ζωής σε μια διαφορετική πόλη ή χώρα. Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα είναι το EatWith, μια παγκόσμια κοινότητα, που σας προσκαλεί να δειπνήσετε σε σπίτια σε όλο τον κόσμο!



Γνωρίστε καταπληκτικούς οικοδεσπότες, μοιραστείτε αξέχαστες εμπειρίες και απολαύστε νόστιμη σπιτική κουζίνα! Είτε πρόκειται για σπιτική paella στην πίσω αυλή ενός σπιτιού στο Τολέδο της Ισπανίας, ή ένα γεύμα σε οικογενειακό αγρόκτημα έξω από τη Φλωρεντία στην Ιταλία, οι EatWith οικοδεσπότες σερβίρουν λαχταριστά πιάτα, προσφέροντας σας μια εμπειρία που θα θυμάστε για χρόνια.



Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το site eatwith.com, να επιλέξετε μια από τις χώρες που συμμετέχουν ήδη, όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Βραζιλία κ.α. και μέσα από ένα εύκολο πρόγραμμα επιλογών, που αφορά στην τιμή, το είδος φαγητού, την πόλη και διάφορες άλλες κατηγοριοποιήσεις, να βρείτε το ιδανικό γεύμα για εσάς και την παρέα σας!

Παράλληλα, μπορείτε να γίνεται και εσείς οικοδεσπότες, καλώντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο να γευματίσουν μαζί σας! Μοιραστείτε μαζί τους τα αγαπημένα σας πιάτα και τις πολιτιστικές σας γνώσεις για τη χώρα σας. Ως οικοδεσπότης του EatWith, μπορείτε να αναδείξετε το πάθος σας για το μαγείρεμα και τη φιλοξενία, τις μαγειρικές σας ικανότητες και να συνδεθείτε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.