Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Κόλλησε AIDS την ανήλικη σύντροφό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υποστήριζε ότι έπρεπε να μεταδώσουν τον ιό και σε άλλους
.
Ένας φορέας του ιού HIV κόλλησε την ανήλικη σύντροφό του, κρύβοντάς της το γεγονός ότι είχε διαγνωστεί με τον ιό και την παρότρυνε να... «κοιμηθεί και με άλλους» για να περάσει και σε άλλους την ασθένεια.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σε δικαστική αίθουσα του Leicester, ένας 32χρονος άντρας απέκρυψε το γεγονός ότι έφερε τον θανατηφόρο ιό από τέσσερις ακόμη συντρόφους του, παίζοντας «ρώσικη ρουλέτα» με τη ζωή τους.

Μετέδωσε τον ιό σε δύο από αυτές, μία εκ των οποίων ήταν μόλις 16 ετών, όταν γνωρίστηκαν. Μάλιστα, έλεγε σε αυτήν ότι έπρεπε να έχουν σεξουαλικές επαφές και με άλλους ανθρώπους, για να... μην είναι οι μόνοι που θα είχαν τον ιό!

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε στο δικαστήριο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ότι «εκείνος πίστευε ότι έπρεπε να μεταδώσει σε άλλους τον ιό, γιατί δεν είχε κάνει κάτι κακό για να το κολλήσει και ο ίδιος».

Είπε ακόμη ότι παρότι ήταν μερικούς μήνες μαζί, εκείνος τής πρότεινε να μείνουν μαζί και να προσπαθήσουν να κάνουν ένα παιδί. Δέχτηκε, παρόλο που ήταν πολύ μικρή, και λίγο καιρό μετά απέκτησε ένα αγοράκι.

Η γυναίκα, που τώρα είναι γύρω στα 20, τον είδε πολλές φορές να φέρνει άλλες γυναίκες στο σπίτι τους, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλες του.

Όταν το παιδί τους έγινε ενός έτους, ο άντρας άρχισε να εμφανίζει σημάδια σεξουαλικώς μεταδιδόμενης ασθένειας. Άρχισε να τήν κατηγορεί για απιστία και το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Την επόμενη μέρα έμαθε ότι ήταν φορέας και η ίδια, ενώ τα αποτελέσματα του γιου τους ήταν αρνητικά.
Η δίκη συνεχίζεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.