Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στην τετράδα της Ευρώπης οι Νεάνιδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Τεράστια ψυχικά αποθέματα έβγαλαν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Νεανίδων στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Ρωσία. Παρότι βρέθηκαν να χάνουν περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος με δύο γκολ διαφορά, κατάφεραν με μια φοβερή ανατροπή να πάρουν τη νίκη με 11-10 επί των Ρωσίδων και να προκριθούν στην 4άδα της διοργάνωσης διεκδικώντας πλέον ένα μετάλλιο, λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο των Νέων Γυναικών και να επιβεβαιώσουν ότι το ελληνικό γυναικείο πόλο έχει λαμπρό μέλλον.

Η Εθνική μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια έχασε το ρυθμό της και οι Ρωσίδες κατάφεραν να προηγηθούν με 8-7 και 10-8, 5.11 πριν από τη λήξη του αγώνα. Με ένα σερί 3-0, όμως, οι Ελληνίδες έφεραν τα πάνω κάτω. Η Ελευθερία Πλευρίτου ήταν αυτή που ισοφάρισε με πέναλτι και η Χυδηριώτη πέτυχε το νικητήριο γκολ, 50 δευτερόλπετα πριν το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ 11-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-3, 3-4, 3-1.

ΣΚΟΡΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ: Χυδηριώτη 4, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Πλευρίτου Β. 1, Σώρα 1, Νιαρχάκου 1.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης τόνισε: "Τα κορίτισα έδειξαν χαρακτήρα διότι γύρισαν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια τεράστια αντίπαλο. Μια Ρωσία που δεν γνωρίζαμε πριν από το παιχνίδι. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και διορθώνουμε τα όποια λάθη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουμε ότι οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο".

ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ του Σαββάτου (7/8, 17.30) η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του προημιτελικού Ολλανδία - Γερμανία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.