Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Οικονομική συμφωνία προτείνει ο Πιστόριους στους γονείς της νεκρής φίλης του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος να αποφύγει αστική δίκη.

Φιλική οικονομική διευθέτηση με τους γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ, την οποία σκότωσε φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ώστε να αποφύγει αστική δίκη, επιδιώκει ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους σύμφωνα με δημοσίευμά νοτιοαφρικανικής εφημερίδας.

Ένας από τους δικηγόρους του Πιστόριους, ο Κένι Ολντβάγκε, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία στο Γαλλικό Πρακτορείο και δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δικηγόροι του αθλητή θέλουν να διευθετηθεί η υπόθεση πριν την έναρξη της ποινικής δίκης, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί το Μάρτιο του 2014. Προτείνουν αποζημίωση για απώλεια εισοδημάτων και ηθική βλάβη.

Η Ρίβα Στέενκαμπ, η οποία θα γιόρταζε χθες τα 30 της χρόνια, ήταν ένα τοπ μόντελ γνωστό στη Νότια Αφρική και είχε σημαντικά εισοδήματα. Μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό της, βοηθούσε οικονομικά τους συνταξιούχους γονείς της, σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Ο νοτιοαφρικανικός Τύπος υποστηρίζει πως οι γονείς ζητούν από τα αστικά δικαστήρια τρία εκατομμύρια ραντ (220.000 ευρώ) ως αποζημίωση.

Για τη νύχτα του θανάτου της Ρίβα Στέενκαμπ ο 26χρονος Πιστόριους υποστηρίζει πως πρόκειται για ατύχημα ενώ η εισαγγελία υποστηρίζει ότι ο παραολυμπιονίκης δολοφόνησε τη σύντροφό του έπειτα από καβγά.


Οικονομική συμφωνία προτείνει ο Πιστόριους στους γονείς της νεκρής φίλης του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.