Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μάθε να διαβάζεις τη γυναικεία γλώσσα του σώματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

1.Τίναγμα των μαλλιών.
Τα πλούσια μακριά μαλλιά είναι ένα σύμβολο της γυναικείας φύσης και σεξουαλικότητας. Τινάζοντας τα μαλλιά της μια γυναίκα λέει: "κοίτα με, είμαι κατάλληλη, ευτυχισμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση".



2.Δάγκωμα των χειλιών
Οι άνδρες αγαπούν αυτό το σήμα της γλώσσας του σώματος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την ενεργοποίηση της τεστοστερόνης. Όταν το κάτω χείλος πιάνεται ήπια στα δόντια και γλιστράει αργά αποτελεί ισχυρό μήνυμα σεξ.



3.Χαμόγελο
Αυτό είναι κλασσικό και είναι ίσως το πιο κοινό σημάδι έλξης. Γενικά το χαμόγελο είναι αρκετά γρήγορη κίνηση και έχει ως στόχο να προσελκύσει την προσοχή. Δείχτει ότι η γυανίκα είναι ενδοτική, ενδιαφέρεται, και είναι γοητευμένη.



4.Άγγιγμα λαιμού
Ο λαιμός είναι μια από τις πιο ευαίσθητες και ερωτογενείς ζώνες μια γυναίκας και το άγγιγμα προσελκύει την προσοχή ενός άνδρα. Προφανώς οι άνδρες ελκύονται από ρο μαλακό, λείο δέρμα των γυναικών. Επιπλέον, το άγγιγμα του λαιμού διεγείρει και είναι χαλαρωτικό.



5.Σταυροπόδι
Όταν μια γυναίκα κάθεται σταυροπόδι στρέφει τα γόνατά της προς ένα σημείο. Συνήθως τα στρέφει προς ένα άτομο, για να δείξει το ενδιαφέρον της. Τα πόδια και τα γονατα που δείχνουν μακριά είναι ένα κακό σημάδι- ιδιαίτερα αν στοχεύουν σε μια πόρτα. Επίσης όσο περισσότερο πόδι εκτείθεται, τόσο πιο σεξουαλικό είναι το μήνυμα.



6.Άγγιγμα αντικειμένων
Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μεταφέρουν συχνά εσωτερικά συναισθήματα στα εξωτερικά αντικείμενα. Έτσι χαϊδεύοντας μια γυναίκα το στέλεχος ενός ποτηριού κρασί λέει: “ πλησίασέ με”. Ακουμπώντας το στυλό στα χείλη της λέει: “φίλησέ με”. Αυτές οι κινήσεις δεν πρέπει να συγχέονται με χειρονομίες ταραχής, που δείχνουν ότι η γυναίκα θα προτιμούσε να είναι κάπου αλλού. Η διαφορά είναι στην ταχύτητα με την οποία εκτελούνται. Η αργή και αισθησιακή κίνηση είναι καλή, η γρήγορη και σπασμωδική είναι κακή. Ποτήρια κρασιού, διακοσμητικά, γυαλιά ηλίου και στυλό είναι τα πιο συχνά αντικείμενα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες.


Πηγή: http://www.boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.