Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σοκ: Πέθανε από ανακοπή έγκυος δρομέας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θλίψη, αλλά και ερωτηματικά προκάλεσε ο θάνατος της Μασκερέμ Λεγκέσε από την Αιθιοπία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή, ενώ περίμενε το δεύτερο παιδί της.





Η 26χρονη δρομέας έτρωγε σε εστιατόριο του Γουέστπορτ, όταν ξαφνικά κατέρρευσε, χωρίς ωστόσο να επανέλθει, παρά την άμεση διακομιδή της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως κατάφεραν να σώσουν το μωρό, το οποίο θα ερχόταν στη ζωή υπό φυσιολογικές συνθήκες σε ένα μήνα, καθώς η άτυχη αθλήτρια βρισκόταν στον 8ο μήνα.

Όπως τονίστηκε από το φιλικό της περιβάλλον η Λεγκέσε αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της για το λόγο αυτό είχε σταματήσει τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια. Πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, ενώ είχε αποφασίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της να επιστρέψει στην πατρίδα της, την οποία δεν είχε επισκεφτεί τα τελευταία εννιά χρόνια.

Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 στα 1.500μ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, τερματίζοντας 12η με 4:18.03. Το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα είναι 4:03.96 από το 2003.





Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.