Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δες το πρόγραμμα των εξετάσεων σου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 15 Μαΐου λήγουν φέτος τα μαθήματα στα σχολεία, ενώ στις 21 Μαΐου θα αρχίσουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, και θα διαρκέσουν ως τις 14 Ιουνίου. Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών του γυμνασίου θα ολοκληρωθούν ως τις 20 Ιουνίου.

Αυτά προβλέπονται σε εγκύκλιο του υφυπουργού Παιδείας, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, στην οποία ορίζεται ειδικότερα:

- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των ημερησίων Γενικών Λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

- Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης ημερησίων Γενικών Λυκείων και Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων, στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, θα αρχίσουν την Παρασκευή 17 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

- Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των ημερησίων Γενικών Λυκείων και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών Γενικών Λυκείων, στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

-Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι οι επαναληπτικές εξετάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων της Γ΄ τάξης των ημερησίων Γενικών Λυκείων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Όσον αφορά στα Επαγγελματικά Λύκεια:

- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και της B' τάξης των ημερησίων Επαγγελματικών Λυκείων θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 20 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

-Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, B΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 20 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 20 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

- Οι πανελλαδικές εξετάσεις της τελευταίας τάξης ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Β΄) θα αρχίσουν την Παρασκευή 17 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

- Οι πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α') θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

-Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των ημερησίων Επαγγελματικών Λυκείων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου μέχρι και τη Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Τέλος, οι πτυχιακές εξετάσεις της Β΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 20 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.