Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πλήρωσε το χαράτσι στην Hellas Power και του το ξαναζητούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε μια απίστευτη δίνη έχει εγκλωβιστεί ένας αναγνώστης του enikos.gr, πρώην συνδρομητής της Hellas Power, ο οποίος έλαβε… ραβασάκι από το Υπουργείο Οικονομικών, ότι χρωστά το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, ενώ το είχε καταβάλει κανονικά μέσω της εν λόγω εταιρείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, έχουν βεβαιωθεί στη ΔΟΥ Αγίου Στεφάνου ανείσπρακτα υπόλοιπα Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε, το έτους 2011, τα οποία ο αναγνώστης του enikos.gr, τα είχε καταβάλει με τον λογαριασμό της Hellas Power που λάμβανε εκείνη την περίοδο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ευθύνη, βαραίνει την εταιρεία, Hellas Power, καθώς όπως υποστηρίζει, ήταν αυτή που δεν απέδωσε στην εφορία το ειδικό τέλος ακινήτων, με αποτέλεσμα να «φαίνεται» εκτεθειμένος ο συνδρομητής. Πλέον, η εν λόγω εταιρία έχει κλείσει και ο αναγνώστης δεν έχει που να απευθυνθεί για να βρει το δίκιο του.
Ο ίδιος, μιλάει στο enikos.gr και εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση, ενώ μας έστειλε προς δημοσίευση, τα έγγραφα τα οποία πιστοποιούν ότι έχει καταβάλει το ποσό το οποίο του βεβαιώνεται ως οφειλή.

Παρά τις προσπάθειες του να βρει ανταπόκριση στους αρμόδιους κρατικούς φορείς, μέχρι στιγμής, η οφειλή, παραμένει.

Ακούστε το ηχητικό:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.