Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Σε συναντήσεις υψηλού επιπέδου ο Ι. Βαρδακαστάνης στην Ν. Υόρκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22.03.2013

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη με την ιδιότητα του προέδρου της IDA (Παγκόσμια Οργάνωση για την Αναπηρία), όπου θα πραγματοποιήσει μια σειρά επισκέψεων υψηλού επιπέδου για τα θέματα της Αναπηρίας διεθνώς, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της IDA.

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου ο κ. Βαρδακαστάνης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Μόνιμων Αντιπροσωπιών στον ΟΗΕ των κρατών Βενεζουέλα, Ελ Σαλβαδόρ, Μπαγκλαντές και Ιρλανδίας.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου θα γίνουν συναντήσεις με εκπροσώπους από το Ιράν, την Ελλάδα και την Ε.Ε., καθώς και με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (United Nations Development Programme).

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο κ. Βαρδακαστάνης θα συναντήσει εκπροσώπους των Μόνιμων Αντιπροσωπιών στον ΟΗΕ των κρατών Αυστραλία, Κένυα, Ισπανία, Αίγυπτο και Βουλγαρία, καθώς και του άτυπου δικτύου Νέας Ζηλανδίας, Μεξικού, Φιλιππίνων και Ισπανίας.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπρόσωπο του UN DESA (Department of Economic and Social Affairs - Τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ) και αργότερα την ίδια ημέρα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF Anthony Lake. Τέλος την ίδια ημέρα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του κ. Βαρδακαστάνη και εκπροσώπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ρωσίας στον ΟΗΕ.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 93 KB)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.