Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Για φιλανθρωπικό σκοπό τραγουδούν Θεοδωρίδου-Βρεττός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη θεραπεία κοριτσιού που έχει καρκίνο.

Σε μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση για τη μικρή Μαργαρίτα, που πάσχει από την επάρατη νόσο, θα συμμετέχουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ηλίας Βρεττός την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 9:30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες, όπως και όλοι οι συνεργάτες τους, θα τραγουδήσουν στο «Astra Live» αφιλοκερδώς και τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ιατρική περίθαλψη του κοριτσιού που χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Νιώθω ευγνώμων όταν μέσα από αυτό που υπηρετώ χρόνια, το τραγούδι, μπορώ να βοηθήσω στο ελάχιστο σ' ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα. Η αρρώστια χτυπάει την πόρτα μας ανά πάσα στιγμή και πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Ζητάω ως χάρη να αγοράσουν οι Θεσσαλονικείς τις προσκλήσεις της συγκεκριμένης βραδιάς και να βοηθήσουμε το παιδί», δήλωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου η Νατάσα Θεοδωρίδη.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης με τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η τιμή των προσκλήσεων έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και διατίθενται από τα ακόλουθα σημεία: την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία» (Αριστοτέλους 27, ισόγειο), τα τρία βιβλιοπωλεία «Μαλλιάρης Παιδεία» (Ερμού 53, Δημητρίου Γούναρη 39 και 25ης Μαρτίου 51, στην Ευκαρπία) και τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής Αριστοτέλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.