Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Χτυπήθηκε από τέσσερις σφαίρες η σύντροφος του Πιστόριους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε ήταν καταχωρημένο στο όνομα του αθλητή.

Η σύντροφος του Όσκαρ Πιστόριους υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη στο κεφάλι και το χέρι από τέσσερις πυροβολισμούς από ένα όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο τρέχον στάδιο της έρευνας, η αστυνομία διαπιστώνει ότι «ερρίφθησαν τέσσερις πυροβολισμοί και ότι αυτή χτυπήθηκε από τέσσερις σφαίρες», δήλωσε η Ντενίζ Μπόικες, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, η οποία δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να υπήρξαν κι άλλοι πυροβολισμοί.

Η ακριβής ώρα του εγκλήματος δεν έχει ακόμη καθοριστεί και η μόνη βεβαιότητα είναι ότι «η αστυνομία εκλήθη γύρω στις 04:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) από τους γείτονες» του σπιτιού στο οποίο κατοικούσε ο γνωστός αθλητής, ένα συγκρότημα με μικρές διώροφες κατοικίες με φοίνικες που είναι περιφραγμένο με ηλεκτροφόρους φράχτες ασφαλείας, πρόσθεσε η ίδια.

Το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα «πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών» και «ήταν καταχωρημένο στο όνομα του κ. Πιστόριους», κατέληξε η ίδια.

Ο Πιστόριους δεν έκρυβε το ενδιαφέρον του για την σκοποβολή. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Νew York Times στις αρχές του 2012, ο αθλητής εμπιστεύτηκε ότι είχε χρειαστεί να επέμβει την παραμονή αφού χτύπησε ο συναγερμός του, ενώ στη συνέχεια και καθώς άναβε η συζήτηση, έβγαλε το όπλο του των 9 χιλιοστών και δύο κουτιά με σφαίρες, προτού επιδοθεί σε ένα μάθημα σκοποβολής για τον συνομιλητή του.

Στην ερώτηση αν του αρέσει να εξασκείται συχνά στην σκοποβολή, ο Πιστόριους είχε απαντήσει: «Μόνον από καιρού εις καιρόν, όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.