Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Παράταση Απογραφής συνταξιούχων Τομέων του ΟΑΕΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, ενημερώνει για την παράταση απογραφής σε ορισμένους τομείς, μέχρι και τις 22/2/2013.

Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους συνταξιούχους του Τομέα Ασφάλισης Ναυτικών και Τουριστικών Πρακτόρων (ΤΑΝΤΠ), του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Αρτοποιών (ΤΕΑΑ) και του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων (ΤΕΑΠΥΚ), ότι παρατείνεται η διενέργεια απογραφής στις Τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ, με φυσική παρουσία και στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ δι’ αντιπροσώπου μέχρι και τις 22/2/2013.

Λεπτομέρειες της απογραφής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση μπορούν να αναζητηθούν από το site του Οργανισμού.

Παράλειψη απογραφής συνεπάγεται αναστολή καταβολής της σύνταξης. Εκπρόθεσμη απογραφή μετά την 22/2/2013 θα γίνεται για μεν την Αττική μόνο στα γραφεία των Τομέων για δε την λοιπή χώρα μόνο στα Περιφερειακά Τμήματα του ΟΑΕΕ.

Η σύνταξη θα επαναφέρεται για τους εκπρόθεσμα απογραφέντες, ανάλογα με τη ροή καταβολής συντάξεων, μέσω του ενιαίου συστήματος ελέγχου και πληρωμών συντάξεων της ΗΔΙΚΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.