Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δώρο ζωής στον Γκαλέτι από τον πατέρα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί σύντομα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στην Αργεντινή. Το δώρο ζωής στον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, που προ διετίας υποχρεώθηκε να αποσυρθεί λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, θα δώσει ο ίδιος ο πατέρας του. Οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν πως υπάρχει συμβατότητα για να γίνει η μεταμόσχευση από τον Ρουμπέν Οράσιο Γκαλέτι στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο 32χρονος άσος δεν αποκλείει την επιστροφή του στα γήπεδα εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τη μεταμόσχευση και αναρρώσει. Η επέμβαση θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου σε ειδική κλινική στο Μπουένος Άιρες.

«Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά, σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι. Οι γιατροί μού είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Γκαλέτι. «Όταν είχε διαγνωστεί το πρόβλημα υγείας μού είχαν πει ότι δεν θα μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.