Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Μην μιλάς θα σε σφάξουμε!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιμέτωπη με τρεις ληστές ήρθε το βράδυ της Κυριακής μία 85χρονη από την Αμαλιάδα, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα κι όμως έκανε τους δράστες να τραπούν σε φυγή.

Η 85χρονη Νικολίτσα Αγγελοπούλου που ζει μόνη της σε μία μονοκατοικία στην περιοχή Τραγάνι στην Αμαλιάδα ενώ κοιμόταν άκουσε κάποιον θόρυβο που την ξύπνησε. Αντίκρισε έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα στο δωμάτιο της. Αμέσως μετά το πρώτο άτομο, στο δωμάτιο εισήλθαν άλλα δύο άτομα με κουκούλα, τα οποία την πλησίασαν και της είπαν να μην μιλάει.

Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δραστών βρήκε ένα μαχαίρι επάνω στο τραπέζι, το πήρε στα χέρια του, πλησίασε τη γυναίκα και άρχισε να την απειλεί λέγοντάς της: «Μην μιλάς θα σε σφάξω..».

Η γυναίκα κατατρομαγμένη τους έδωσε ένα πορτοφόλι που είχε κάτω από το μαξιλάρι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ, οι δράστες όμως δεν σταμάτησαν να ψάχνουν, μέχρι που βρήκαν σε ένα συρτάρι το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και σε μία βαλίτσα όλα τα χρυσαφικά της ηλικιωμένης.

Φώναξε τον γείτονα

Η γυναίκα κάποια στιγμή επεχείρησε να σηκωθεί από το κρεβάτι για να βγει έξω, όμως την έσπρωξαν και την απέτρεψαν, ωστόσο η γυναίκα δεν έχασε το θάρρος της και όταν αντιλήφθηκε ότι και οι τρεις ήταν απασχολημένοι με το να ψάχνουν το σπίτι, βγήκε αθόρυβα έξω από την πόρτα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τον αλλοδαπό που διαμένει δίπλα.

Οι δράστες όταν άκουσαν τις φωνές φοβήθηκαν και αμέσως τράπηκαν σε φυγή, όχι από την πόρτα αλλά από ένα μικρό παράθυρο στην κουζίνα, σπάζοντας μάλιστα και τη σίτα.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.