Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

«Έφυγε» ο Αποστόλης που πάλευε με τον καρκίνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μοναδική του επιθυμία να μάθουν όλοι πόσο αγαπά τη σύντροφό του.

Στο άκουσμα της είδησης για το χαμό του Αποστόλη, πάγωσαν γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της πασαρέλας και του τραγουδιού.

Ο Αποστόλης πάλευε καθημερινά με τον καρκίνο και όλοι τον στήριζαν μέσα από το twitter αφού είχε αποφασίσει να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Καθημερινά αναρτούσε φωτογραφίες του, πριν και μετά τις χημειοθεραπείες του. Με αυτό τον τρόπο έδινε κουράγιο στον εαυτό του.

Μέσα από το twitter μιλούσε με ανθρώπους που τον ακολουθούσαν και μάθαιναν νέα του. Ανάμεσα σε αυτούς, ο δημοσιογράφος και εκδότης, Νίκος Χατζηνικολάου, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η τραγουδίστρια Ευριδίκη, το πρώην μοντέλο Κάλλυ Τσιλίδου, ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Βαλάντω Τρύφωνος, η Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί άλλοι.

Είχε όμως και μια αγάπη για τη Μαρία του, όπως την αποκαλούσε. Γι’ αυτό είχε ζητήσει από όλους, όταν θα έφευγε από τη ζωή, να γράψουν #Tolislovedmaria. Και το έκαναν...




Τα μηνύματα των επωνύμων στο Twitter






Συγκλονίζει η ιστορία του Αποστόλη και της Μαρίας

Οι δύο νέοι γνωρίζονταν από το σχολείο και ζούσαν μαζί. Τους τελευταίους μήνες ο Αποστόλης έδινε τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή.

Το μόνο που ζήτησε πριν τον θάνατο του, ήταν να μάθει ο κόσμος το πόσο αγαπούσε τη σύντροφό του.

Μέσα από το Blog του, docamiok.blogspot.gr, ο Αποστόλης κατέγραφε τις σκέψεις του και περιέγραφε με δύναμη ψυχής την κατάσταση του από το κρεβάτι του πόνου, ενώ συμβούλευε τους ομοιοπαθούντες του αλλά και όλους τους αναγνώστες του, να αισιοδοξούν και να μη χάνουν την όρεξη για ζωή.

Ο κατά το Twitter @moloch82 Αποστόλης, κοινοποιούσε καθημερινά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου τις σκέψεις του και αλληλεπιδρούσε με χρήστες που του εξέφραζαν τη συμπαράσταση τους στον αγώνα του για ζωή.

Η τελευταία του επιθυμία ήταν η ιστορία του να γίνει γνωστή με κάθε τρόπο. Αν θέλετε κι εσείς να την εξαπλώσετε, μπείτε στο #TolislovedMaria και γράψτε το δικό σας μήνυμα...


Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.