Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Προσφυγή στη δικαιοσύνη για τα ΚΗΦΗ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δεν θα προβούν σε υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με την μείωση του φυσικού αντικειμένου και θα ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους σχετικά, εάν και εφόσον δεν απαντηθούν επαρκώς τα αιτήματά τους, αποφάσισαν οι φορείς Υλοποίησης Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της Περιφέρειας Κρήτης.

Για την καθυστέρηση ένταξης των ΚΗΦΗ στο ΕΣΠΑ 2007-2013 αλλά και για την καθυστέρηση διενέργειας του διαγωνισμού από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ουδεμία ευθύνη, αναφέρεται σε σχετικό ψήφισμα των φορέων, έχουν οι φορείς Υλοποίησης, οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι 14 μήνες και οι ωφελούμενοι που δεν απολαμβάνουν το επίπεδο των υπηρεσιών που θα έπρεπε.

Το κόστος αυτής της ανευθυνότητας και της ολιγωρίας δεν θα το πληρώσουμε όλοι εμείς για άλλη μια φορά, επισημαίνουν στο ψήφισμά τους.

Οι φορείς υλοποίησης μάλιστα, δηλώνουν έτοιμοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη καθώς μετά από αναμονή 14 μηνών για την καταβολή της πρώτης δόσης της χρηματοδότησης των προγραμμάτων από το ΕΣΠΑ, πληροφορήθηκαν ότι οι εγκεκριμένοι πόροι θα φτάσουν σε εκείνους "κουτσουρεμένοι" κατά 22%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.