Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ένταξη του Νέου Φορέα (ΚΕ.Φ.Ι.Α.) στο Γ.Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Όπως είναι γνωστό στις 31-12-2011 τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ όλης της χώρας καταργήθηκαν ως Ν.Π.Δ.Δ. και εντάχθηκαν στο Ε.Σ.Υ. ως οργανικές μονάδες των Νοσοκομείων στις περιοχές που υπήρχαν και μετονομάστηκαν σε «ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» ( ΚΕ.Φ.Ι.Α.).


Με αυτή την ένταξη έληξε και η λειτουργία των Διοικητικών Συμβουλίων τους και την Διοικητική-οικονομική-επιστημονική λειτουργία τους ανέλαβαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Νοσοκομείων στα οποία εντάχθηκαν.

Με την ιδιότητα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τα άτομα με αναπηρία αλλά και της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς παρέμεινα εθελοντικά μέχρι σήμερα 2-3-2012 όπου ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες της πλήρους ένταξης του Νέου Φορέα (ΚΕ.Φ.Ι.Α.) με το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για να βοηθήσω στη πραγματοποίηση της.

Με την ευκαιρία αυτή σήμερα, κάπως καθυστερημένα, εγώ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το επιστημονικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό για την άριστη επιστημονική, διοικητική και τεχνική εκτέλεση των καθηκόντων τους και της πολύ καλής συνεργασίας μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Κεφαλονιάς « Η ΕΛΠΙΔΑ» για την συμπαράσταση τους.

Να ευχαριστήσουμε με πολύ εκτίμηση όλους τους Κεφαλλονίτες, φυσικά πρόσωπα και επιχειρηματίες που με τις οικονομικές, υλικές χορηγίες τους μας βοήθησαν στην εύρυθμη λειτουργία του κέντρου στη δύσκολη οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα μας.

Να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές-εθελόντριες και αιμοδότες για την βοήθεια-συμμετοχή και προσφορά τους στο έργο μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή του κέντρου και του έργου που επιτελείτο.

Τέλος ενημερώνω τα Άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους ότι οι προσπάθειες όλων μας από το 2010 για την συμπλήρωση των κενών θέσεων στο κέντρο υλοποιήθηκαν με την πρόσληψη Λογοθεραπεύτριας, Ψυχολόγου ( από επικουρικό προσωπικό ) για διάρκεια 12 μηνών , Νοσηλεύτριας, Γραμματειακής υποστήριξης και Οδηγού( από μετατάξεις).

Για την πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας μας είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του Βουλευτή του Νομού μας κ. Σπύρου Μοσχόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε.

Με αυτές τις νέες προσλήψεις και με τα υπάρχοντα τμήματα που λειτουργούν στο κέντρο όπως: Κοινωνικής Υπηρεσίας, Εργοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας και με τον διορισμό, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, για τον συντονισμό των επιστημονικών τμημάτων του ΚΕ.Φ.Ι.Α. από την κ. Γασπαρινάτου Όλγα Ψυχιάτρου και την κ. Μόκκα Δήμητρα Νευρολόγο, ο νέος φορέας «ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» συνεχίζει, αναβαθμισμένος, το σημαντικό κοινωνικό του έργο.

Ευχαριστώ

Άγγελος Μπενετάτος

Πηγή: http://www.mykefalonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.